Trainingen

Innomet b.v. verzorgt metaalkundige lezingen voor diverse onderwijsinstellingen, kennisinstituten, lasverenigingen, alsmede lezingen die in overleg speciaal toegesneden worden voor bepaalde bedrijven en instellingen. Bij het laatstgenoemde kan men dan denken aan machinefabrieken, farmaceutische bedrijven, scheepswerven, ingenieursbureaus, installateurs, medisch fysische bedrijven, etc. Hierover kunt u meer informatie krijgen m.b.v. het aanvraagformulier.

Ook is er bijvoorbeeld een lezing gehouden voor medici over vormgeheugenmetaal. Dankzij de biocompatibiliteit van dit materiaal konden nieuwe medische toepassingen gevonden worden. Daarnaast worden er gastcolleges gegeven op Technische Hogescholen en Kennisinstituten over toegepaste metaalkunde.

Dankbare klanten

Een relatie van Hogeschool InHolland in Alkmaar schreef de volgende reactie aan Jeroen Opstal van het bedrijf ALURVS in Leiden:

 

Beste Jeroen,

Allereerst hartelijk dank voor de snelle reactie en service. Ik vond de cursus heel erg goed en leerzaam, dit ook gecommuniceerd met onze docent. De overige studenten waren zoals ik dat ervaar ook zeer tevreden over de cursus. Het vak materialenkunde wordt door zeer veel studenten als moeilijk ervaren, zowel op MBO als op HBO/Universitaire instellingen, ikzelf ervaar het ook als een lastig vak. Bij deze cursus worden de lastige vak begrippen heel begrijpelijk en duidelijk uitgelegd waardoor je de stof leert begrijpen.

 

Ik zal deze cursus ook bij de Nuon (waar ik werkzaam ben) kenbaar maken, zodat er in de toekomst mogelijk meerdere corrosiespecialisten opgeleid kunnen worden.  In onze energiecentrales komen wij veel corrosieproblemen tegen, zeker in de oudere eenheden. Door de versterking van de kennis op het gebied van materialen en corrosie merk ik dat de nieuwere centrales minder problemen geven. Het is erg goed om dit soort specialistische cursussen te verstrekken. Ik ga de laatste module maken en van het weekend genieten.

Met vriendelijke groet,

Michael de Graaff

Lees ook deze reactie van Johnson Pump op de RVS Basiscursus 2007 - 2008:

Johnson Pump bedankt Innomet